« Cantuccini | Hoofdmenu | Pruimenjam met grappa en amandelen »

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Tja, ik heb wel mijn eigen oplossing gevonden, maar ook weer geen makkelijke. Ik ga elke zomer terug naar mijn mamma in Abruzzo, koop ik 200 schone jampotten met deksels en 150kg. tomaten van kleine tuinders die ik persoonlijk ken, of die het voor/samen met mij gaan plukken, en dan maak ik vorraad om naar Nederland terug te brengen. Want mijn bambini moeten in de winter toch iets lekkers eten.

Een hoop werk, waar zich de hele buurt mee bemoeit, met hulp en kritiek, en vragen waarom koop ik ze niet al klaar bij de supermarkt (en nu weten we met zijn allen waarom beter niet dus) want zo goedkoop (dit, nota bene, altijd en steevast gezegd door de meest fanatieke dames van het gezelschap, die nooit in hun leven een blikje tomaten of bonen, of potje jam hebben gekocht, want ze maken alles zelf).

Een keer hebben we alles gefotografeerd. Maar ik sta helemaal achter je initiatief en blijf wachten op de namen van de "foute" tomatenproducenten. Se li conosci, li eviti.

Hallo, ik heb niet zozeer iets met koken, als wel met Italiaans eten! Nu kwam ik op je site door de afbeelding van het spirale zonnetje. Het schijnt van de indianen afkomstig te zijn. Weet jij hier meer van? graag een berichtje, dank je wel.
Groet, Ellen

Hallo Ellen, het zonnetje heb ik zelf geschilderd met pastelkrijt en het is inderdaad geinspireerd op het levensfilosofie van de Indianen. Ik studeer namelijk sinds 12 jaar Cherokee Sjamanisme en de spiraal is een oeroude vrouwelijke symbool. "De spiraal lopen" is bijvoorbeeld een van de prachtige dingen die je kunt doen tijdens een nieuwemaan-ceremonie. Als je meer info wilt, schrijf me gewoon via mijn emailadres, vermeld onder "Over mezelf" links boven. Ciao!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Italiaanse kookcursussen

Culinaire journalisten

AddThis Social Bookmark Button

Twitter Updates

    follow me on Twitter
    Blog powered by Typepad
    Lid sinds 04/2006