« Kookvideo: gnocchi met boter- en saliesaus | Hoofdmenu | Finale Huiswijncompetitie »

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Ik heb de test ook niet gehaald, had een 3-, schandalig! Nederland heeft zijn stem echter laten horen. Nu maar hopen dat er een generaal pardon komt morgen, lijkt me een mooie keerpunt in ons denken en handelen.

Ciao!

Maar natuurlijk ben je goed geintegreerd -:)

Hahaha, Aldo je bent bijna een Italiaan, dat is de reden waarom je zo'n lage score hebt ;)

Ha, knap die boerenkool, maar ik denk dat je pas bent ingeburgerd als je iedere dag Aardappel Anders eet! Ook ik deed de inburgeringstest en hoewel ik echt mijn best deed, haalde ik tot mijn verrassing maar een 5,1 ! Wie zou hem wel halen trouwens?

Urgh. Kattebelletje, ik ben dan bang dat ik nooit helemaal zal inburgeren. ;) Leuke weblog heb je!

eh, zonder op te scheppen, dat doe ik aan tafel wel, ik had een 7.4. zo moeilijk was ie toch niet? gewoon opletten op school en t meest vreemde antwoord kiezen is mijn tip. ;-)

Tsja, als het hoofdzakelijk voor buitenlanders bedoeld is wordt het moeilijk opletten op een school in je eigen land waar je niet-Nederlandscentrische dingen leert. ;) En wat de meest vreemde antwoorden betreft, zou ik niet meer mee eens kunnen zijn. Ik vind sommige vragen al vreemd genoeg. :)

zeer zeker staan er vreemde vragen in met zo mogelijk nog vreemdere antwoordcategorien, vandaar ook mijn suggestie om juist de vreemdste eruit te pikken. ik kan het dus ook niet zomaar met alle 'goede' antwoorden eens zijn. de koekjestrommel blijft de hele tijd open op tafel staan, hoor! (bij wijze van spreken, ik heb geen koekjestrommel ;-))
en dat van die school, daar heb je wel gelijk in, sorry! maar dat was meer een reactie op degenen die hier wel naar school zijn gegaan en nog de test niet halen.

Hahaha, het koekjeverhaal blijft een "all-time favorite" van menige expat ;)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Italiaanse kookcursussen

Culinaire journalisten

AddThis Social Bookmark Button

Twitter Updates

    follow me on Twitter
    Blog powered by Typepad
    Lid sinds 04/2006